neděle 2. listopadu 2008

Rozhlasoví moderátoři napálili Sarah Palinovou. Předstírali, že volá Sarkozy

Rozhlasoví moderátoři Marc-Antione Audette a Sebastian Trudel, kteří v mimulosti "napálili" falešnými telefonáty řadu celebrit, si za svou poslední oběť vybrali aljašskou guvernérku Sarah Palinovou. Ta kandiduje na viceprezidentku v kampani republikánského kandidáta Johna McCaina. Volby amerického prezidenta se konají už toto úterý.

Falešný Sarkozy se v rozhovoru s Palinovou dopustil řady kontroverzních či indiskrétních narážek, zůstal však neodhalen až do konce rozhovoru. Například guvernérce navrhl, že by si spolu v budoucnu mohli jít zastřílet zvěř z helikoptéry (řekl: "Hmmm, zabíjet je taková legrace"), řekl, že jeho žena je velmi vášnivá v posteli a že žárlila, když jí řekl, že s Palinovou bude telefonovat, a nakonec Palinové zalichotil, že by sama byla dobrou prezidentkou (odpověděla: "Možná za osm let!").

Telefonický rozhovor odvysílala montrealská rozhlasová stanice a záznam se vzápětí objevil také na YouTube. O incidentu, který je pro Palinovou poměrně trapný (na všechny nevhodné Sarkozyho poznámky reagovala pobaveným smíchem či přitakáváním), guvernérčin štáb sám informoval novináře.

(Psáno pro Médiář).

Štítky: ,

Komentáře: 0:

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka