středa 15. října 2008

Haló, kdo je tam? Říkáte, že je to důležité?

Sedíte na nekonečné poradě a máte pocit, že se každým okamžikem unudíte k smrti. Pak ale jako zázrakem zvoní váš telefon. Omluvně se na ostatní podíváte a hovor přijmete. Volá vaše sestra, že odchází na domluvenou návštěvu lékaře, ale že paní na hlídání jejích děti nedorazila. Je to kritická situace! A tak jí nabídnete, že se z porady uvolníte (neradi, ale co se dá dělat!) a že co nejrychleji přijedete. Všichni to samozřejmě pochopí. V čem je háček? Že nemáte sestru, a pokud máte, tak nemá žádné děti, a pokud je náhodou má, tak by je zrovna vám nikdy nesvěřila? To není důležité. „Záchranný hovor“ si můžete naplánovat na webu. A dokonce si můžete vybrat z asi třiceti možností, co na druhém konci drátu uslyšíte. Může to být nejen sestra, ale i spolubydlící nebo třeba muž na ústředně C.I.A. Po zaregistrování na webu je služba zdarma a funguje i pro česká čísla. Hovor si lze naplánovat i na několik týdnů dopředu, což je dostatečně dlouhá doba, abyste na to zapomněli. Až vám v polovině listopadu zavolá někdo ze C.I.A., tak se tak leknete, že vás z porady rovnou odvezou s infarktem.

Štítky:

Komentáře: 7:

Blogger Mato řekl...

Na to predsa staci mat "komplica". Mojho sefa som niekolkokrat takto vyslobodil z porady ;-)

15. října 2008 v 9:31  
Blogger Martin řekl...

Škoda, že to není v češtině :-((

15. října 2008 v 13:29  
Anonymous Anonymní řekl...

Kolik takova sranda stojí? :P

15. října 2008 v 14:09  
Anonymous Anonymní řekl...

Je to zdarma, ale nefunguje to, autor tohoto clanku si to mel overit. Je to jen prachsprosta varianta, jak z vas vytahnout email a cislo mobilu. Po registraci jsem zkousel objednat hovor na nekolik cisel, ale hovor se neuskutecnil ani jednou. Fuj...

15. října 2008 v 15:24  
Anonymous Anonymní řekl...

Přesně tak, autor článku je žába s dekou, která si neověřila, že ta služba vubec nefunguje a jenom tahá z lidí čísla a emaily.

15. října 2008 v 20:01  
Blogger Miloš Čermák řekl...

Hele, anonyme, tvoje bába je žába s dekou. Jsem uživatel zmíněné služby a ověřil jsem ji třikrát. Rád ti to předvedu.

15. října 2008 v 21:08  
Anonymous Anonymní řekl...

DD, také jsem tu službu vyzkoušel a taky mi to nefunguje. Jediné co fungovalo byla sms s heslem. Miloši, nemůžete nám, prosím, dát nápovědu? Předem díky.

P.S.: Nemám účet na Google, takže jsem tu také za anonyma.

16. října 2008 v 17:16  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka