pátek 17. dubna 2009

Paprička ve fastfoodu? Z nosu rovnou do pizzy!

Velký bratr vás sleduje, a pokud jste dostatečně pitomí, tak se sledujete sami. Bleskurychlou kauzu prožila v pondělí 13. dubna síť fastfoodových restaurací Domino´s Pizza, která působí ve Spojených státech a dalších 60 zemí světa.

Na YouTube se objevily záběry, které pořídili dva zaměstnanci a které zachycují, jak se velmi "nestandardně" chovají v kuchyni. Jeden ze zaměstnanců si například strkal kousky sýra do nosu nebo "pšoukal" na kolečka salámu, aby pak obojí použil při přípravě jídla.

Video vzápětí zveřejnil server Consumerist, který se zabývá špatnými zkušenostmi a stížnostmi zákazníků. Rozběhla se dobrovolná "detektivní" akce uživatelů, kteří během dvou hodin zjistili, on kterou konkrétní restauraci a zaměstnance se jedná. Server zároveň kontaktoval vedení firmy.

Autorka klipu se omluvila a tvrdila, že šlo o "žert" a že takto připravené jídlo zákazníci nikdy nedostali. I tak však byli ona i její kolega ještě týž den propuštěni. Poučení: můžete být buď zákazníkem fastfoodových restaurací, anebo uživatelem YouTube. Ale obojí dohromady nejde.

Štítky: , ,

Komentáře: 1:

Anonymous Anonymní řekl...

"Toto video již není k dispozici. Kristy Hammonds si nárokuje autorská práva."
Kdo je Kristy? Ta co ji vyrazili? :-)

17. dubna 2009 v 18:04  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka