úterý 6. ledna 2009

Taky jste to četli? Že by polovina žen dala přednost Internetu před sexem?

Nejmenovaná technologická firma atakovala loni koncem roku média svým průzkumem mezi uživateli Internetu. A to celkem úspěšně, zvlášť vzhledem k jednomu z výsledků, podle kterého téměř polovina žen dává přednost Internetu před sexem.

Dostalo se to dokonce do zpravodajství komerční televize. Dobrá práce! Tvrzení mě stejně jako řadu jiných lidí zaujalo, a to nejen kvůli rozdílu, který se opět ukázal mezi ženami a muži. Těch by totiž upřednostila Internet před sexem pouze třetina.

Respondenti dostali otázku zhruba v tom smyslu, jestli by se raději vzdali sexu, anebo přístupu k Internetu. Nezdá se vám to divné? Chápu, že sex je pro prezentaci výsledků lepší než třeba „konzumace šlehačkových dortů“. Ale jak k čertu tyhle dvě věci souvisejí?

Existuje dobrý sex a špatný sex, stejně jako zajímavé a nudné webové stránky. Můžeme mít sex na Internetu a také surfovat po Internetu po sexu, případně před sexem. Ale proč by měl k čertu někdo volit mezi jedním, nebo druhým? Sex jako fyziologickou potřebu nelze ze života vytěsnit. To se mohli rovnou zeptat, jestli by respondetky raději přestali používat Internet, anebo se potit.

Zajímalo by mě, co ta polovina dotázaných žen, které by sex raději vypustily, na Internetu dělají. Vsadím se, že stejně většinu času tlachají s kamarádkami o šatech, botách a chlapech. Rozuměj o tom, co nějak souvisí se sexem. O zmíněné třetině mužů nemluvě, ti rovnou surfují po pornostránkách.

Taky nevím, jak zmíněný průzkum probíhal. Kdysi mě v centru Prahy zastavila studentka s dlouhými umaštěnými vlasy a otráveným obličejem. Chtěla vědět, jaký mám vztah k jogurtovým musli tyčinkám. Nic proti nim nemám, ale vzhledem k okolnostem jsem jen odsekl, že musli tyčinky nesnáším. Jestli na Internet a sex najali někoho podobného, pak výsledky chápu.

Mimochodem, podle dosud nepublikovaného průzkumu dává 37 Slovenek přednost čtení tohoto sloupku před líbáním s tmavovlasými muži.

(Sloupek pro slovenský deník Sme).

Štítky: ,

Komentáře: 2:

Blogger Newbie řekl...

Je jasne, ze nejmene 50% Milose Cermaka radeji pise, nez cte. Kdyby radeji cetl, tak by se v odkazovanem clanku docetl, ze "Podle průzkumu Intelu je téměř polovina žen a třetina mužů přesvědčena, že by se po dobu dvou týdnů raději obešli bez sexu než bez přístupu k Internetu." Tahle jedina konkretizujici veta totiz cini vetsinu pane Cermakova uvah bezprednetnymi.

Ostatne, klidne bych si vsadil na to, ze Milos Cermak by rovnez radeji vydrzel 14dni bez sexu nez bez internetu. Uz proto, ze na internet pristupuje mnohokrat za den, coz jiste nebude platit o cetnosti jeho sexualniho vyziti.

7. ledna 2009 v 14:54  
Anonymous Anonymní řekl...

Bravurní... Myslím, že to téma je tak bezpředmětné, že jsem si ho nakonec tak rád přečetl, abych se dozvěděl o výzkumu müsli tyčinek, což mě hrozně rozesmálo, né snad z důvodu, že to je srandovní, ale že podobnou zkušenost mám taky, takže mě nakonec sex žen vůbec nezajímá, spíš postoj k různým anketám, což jsem nakonec pochopil, a co zřejmě nepochopil tady pan Michal, který taky bravurně odpověděl a u jeho reakce jsem se zasmál. Prostě sranda a zábava na něčím, co jest naprostou kravinou. Sakra to je ale věta ;o).

8. ledna 2009 v 8:12  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka