čtvrtek 10. září 2009

Facebook prý končí. Můžete utéct, já zůstávám

Muselo to přijít. Dřív nebo později. Po tolika měsících, co média básní o růstu Facebooku a jeho vlivu, prostě musela přijít ta děsivá zpráva. Totiž že lidé Facebook opouštějí. Ještě ne v davech a hystericky jako pasažéři Titaniku, ale už v dostatečně velkém počtu, aby se o tom dalo napsat jako o trendu. Ale je to opravdu trend? A jak taková "evakuace" z Facebooku může vypadat? Čtěte v mém sloupku pro Technet.

A pokud jste sami na Facebooku, můžete odpovědět na otázku, zda si myslíte, že na něm budete i za rok. Zde jsou průběžné výsledky:


Štítky:

Komentáře: 1:

Anonymous Anonymní řekl...

A kde je moznost, ze na Facebook nejsem a nebudu tedy ani za rok? Nechapu na celem humbuju dve veci, prvni, kdo ma tolik volneho a zbytecneho casu, ze ho tam dokaze zabijet. Druha vec, ze lidem nevadi odhalovani se a nabizeni svetu radu soukromych informaci, kdo jsem, s kym kamaradim, kde bydlim, kde pracuji, sve fotky atd... ve svete internetu jednou zverejnena ve je na veky zverejnena vec. Verim, ze za par let po facebooku nestekne pes a ja uz se dnes tesim na nejakou novou superduper sluzbu :-) ktera bude opravdu prospesna pro mujzivot a ne jako prosty ubijec.

11. září 2009 v 23:47  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka