úterý 20. května 2008

Steve Ballmer přijede ve čtvrtek do Prahy. V Budapešti dostal vajíčkem ...

Šéf Microsoftu Steve Ballmer opravdu šlape svému předchůdci Billu Gatesovi na paty. Ten byl v minulosti několikrát na veřejnosti trefen šlehačkovým dortem, Ballmer nyní čelil útoku vržených vajec. Stalo se tak na přednášce na univerzitě Budapešti, kde jeden z účastníků obvinil Microsoft z krádeže "milard z peněz daňových poplatníků". Hodil pak na Ballmera asi tři vejce, zatímco se šéf Microsoftu pohotově schoval za katedru. Vše je zaznamenáno na videu a již publikováno mimo jiné na YouTube. Když protestant odcházel, kamera zabrala nápis na zdní straně trička "Microsoft = korupce". Ballmer později řekl, že to bylo poprvé, kdy na něj někdo házel vejci - lépe řečeno se mu to naposledy stalo v roce 1966, ale to mu bylo deset, a v takovém věku se to nepočítá. Ve čtvrtek bude Steve Ballmer na návštěvě Prahy. Zažije opět něco nového?

Štítky:

Komentáře: 5:

Anonymous Anonymní řekl...

jdu nakoupit vajíčka. To jak se schovává za to stálo. Díky za vtipné video. Zvlášť když si vzpomenu na poskakujícího aktéra v pradávném reklamním spotu na W...:)

21. května 2008 v 10:28  
Anonymous Anonymní řekl...

pardon, ne reklama ale prezentace....


http://www.youtube.com/watch?v=wvsboPUjrGc

21. května 2008 v 10:30  
Anonymous Anonymní řekl...

reklama je starší...


http://www.youtube.com/watch?v=tGvHNNOLnCk&feature=related

21. května 2008 v 10:30  
Anonymous Anonymní řekl...

Nechtel by jste pane Cermaku trosku zastourat do Ceske Hlavy, ktera "prednasku" porada? Spolu s par kamarady jsem se registroval bezprostredne po zverejneni faktu, ze bude Ballmer prednaset (avizo od ucitele).

Po par tydnech nam prislo v emailu cituji "Nebyl jste autorizován na akci studentská cena." Je to fer, ze se nemuzu prihlasit na prednasku na SVE VLASTNI SKOLE (navic jako student informatiky)?

Je snad spatne, ze jsem se do formulare hlasil v kombinaci Linux/Opera? (sic)

Proc na vsechny tyto akce se dostanou vetsinou novinari, ktery tam ani de fakto byt nechteji? dekuji starenka

21. května 2008 v 10:54  
Anonymous Anonymní řekl...

Já bych dal vajíčkem zase hodil vajíčkem po Pageovi a Brinovi a nebo po Vás.

22. května 2008 v 12:31  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka