čtvrtek 5. března 2009

Média a blogy. Našly už společnou řeč?

Příští středu 11. března pořádáme v pražském Klubu Lávka (nedaleko Karlova mostu) společně s Adamem Javůrkem konferenci s názvem: Média a Blogy. Našly už společnou řeč?

Pozvali jsme zástupce zpravodajských serverů, které blogovací systémy provozují, aby promluvili o svých zkušenostech. Je to skoro tři roky, co profesionální média a blogy žijí v takto těsné blízkosti, a je tedy na čase udělat nějakou bilanci. Program konference najdete na webu http://www.cpom.cz. Připravil ho Adam Javůrek.

Přijede mimo jiné také Tomáš Bella ze slovenského deníku SME. Ten je nejen československým, ale možná i evropským průkopníkem v aplikaci moderních forem nových médií. SME má také s blogováním svých čtenářů nejdelší zkušenost. Těším se na Tomášovu prezentaci, je to zajímavý člověk, který dělá zajímavé věci.

Program začne ve 14:00, po 17:00 pak vyvrcholí panelovou diskusí. V ní se setkají špičkoví novináři s těmi, kteří mají největší zkušenost využívat blogy jako nový komunikační kanál: tedy s politiky. Složení panelu zveřejníme těsně po víkendu, ale už teď je jasné, že to budou opravdu zajímavá jména. Představíme také blogera Respektu Ivana Derera, který z textů na svém blogu právě vydává svou knihu.

Srdečně vás zvu. Ale protože nemáme bohatého sponzora (krize, bla bla bla), vybíráme od účastníků poplatek (490,- Kč). Zájem o účast je slušný, zbývá asi dvacet volných míst. Zvažte, jestli by taková konference pro vás nebyla zajímavá. Více podrobností zde.

(Konec reklamního hlášení).

Štítky:

Komentáře: 2:

Anonymous Anonymní řekl...

Škoda, ško-da! Tou dobou budu akorát dokončovat web k předání, takže se do Prahy nedostanu ani náhodou. Ale na tohle setkání bych se rád podíval, už dlouho jsem nebyl na žádném dobrém intelektuálním kabaretu! :)

5. března 2009 v 22:09  
Anonymous Anonymní řekl...

Neslo by z tehle prednasky sehnat nejake materialy? docela urcite by se mi to hodilo do bakalarky..moc prosim!

19. března 2009 v 20:09  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka