pátek 10. července 2009

Pauza na čurání

Předně dovolte zdůraznit, že s tou věcí nemám problém. A když píšu o "té věci", tak nemyslím "tu věc", ale spíš "ten proces". Tedy ... ehm ... vidím, že jsem se do toho poněkud zamotal. Tak abych to napsal zcela jasně: děkuji za optání, má prostata je díkybohu zatím v pořádku a vydržím na jeden zátah třeba i tříhodinový film.

Ale proto o tom nepíšu. Mám rád originální webové služby, byť třeba nemají valné praktické využití Příklad: na web nazvaný "Zničený soubor" můžete poslat jakýkoliv dokument. Za malý poplatek vám ho pošlou zpátky pokažený, takže nepůjde otevřít. Co z toho? Představte si situaci: Máte odevzdat nějakou práci, ale nemáte ani řádku. Buď se musíte vymluvit, anebo pošlete soubor, který … hrome, taková smůla! … nepůjde otevřít. Minimálně vám to koupí čas, abyste něco opravdu vypotili.

Abychom se však vrátili k "té věci". Web nazvaný "Úprk na čurání" nabízí elegantní službu. Navrhne vám, v jakém momentě lze při sledování toho či onoho filmu na pár minut odběhnout, aby škody na diváckém zážitku byly minimální. A nejen to: v několika větách vám nabídne souhrn toho, co se zrovna během té doby na plátně odehrálo. Můžete si to přečíst při čůrání (či čemkoliv jiném) a o nic nepřijdete!

Není to milý nápad? Zvlášť když vezmeme v úvahu, že služba má být brzy k dispozici jako aplikace pro mobilní telefon. Scénář je následující: přijdete do kina a v momentě, kdy začne film, tak aplikaci zapnete. V daný moment vám telefon v kapse diskrétně zavrní, že teď je "ten čas". Vyběhnete ze sálu a cestou si přečtete, že hrdina před vchodem do domu přemlouvá hrdinku na šálek kávy. Když se vrátíte do sálu a posadíte se do křesla, hrdina právě hrdince rozepíná podprsenku. Nic vám neuteklo!

No není to originální? Má to jeden malý háček. Dotyčný web je uživatelskou samoobsluhou a zatím nikdo ještě "čurací pauzy" nevytvořil. Čeká to zjevně na muže středního a pokročilejšího věku. Pánové, kdo se hlásí?

Štítky:

Komentáře: 3:

Anonymous dadmtb řekl...

Lol to je sila :DDDD

10. července 2009 v 12:55  
Blogger jarada řekl...

Pěkné..
Vymysli webovou službu a já ti řeknu kdo jsi :)

10. července 2009 v 19:58  
Blogger Martin Hassman řekl...

Krásné. Jen kdybych to vzal do důsledku, tj. kdyby to používali všichni, bude při těch hromadných odbězích ze sálu na záchodech docela narváno a minimálně dámy to za krátkou pauzu rozhodně nestihnou.

10. července 2009 v 22:47  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka