čtvrtek 20. prosince 2007

Vyzyvatel Paroubek? Tak já to tedy beru. šéfe!

Tak to tu ještě nebylo! Ego šéfa sociální demokracie Paroubka pošramotily náznaky, že by snad články podepsané jeho jménem nemusel psát přímo on sám. A tak k bůhvíkolikáté polemice s článkem publicisty Vladimíra Bystrova připojil šéf ČSSD toto P.S.:

"A propos, pane Bystrove, pokud naznačujete, že mé články za mne někdo píše, udělejme jeden malý pokus. Sejděme se na jednom místě, nechť redakce LN určí téma článku (ekonomické a politické), sedněme si vedle sebe a začněme psát. Uvidíme, čí výtvor bude kvalitnější."

Nechme stranou technické detaily, jako to, kdo a jak uvidí, čí výtvor je kvalitnější. Ono se to nějak vytříbí. Ale považuji to za fascinující nápad. Bohužel, Vladimír Bystrov výzvu odmítl, a to s tím, že "na přání, na příkaz, na objednávku" psát neumí.

Škoda, beru to však jako svou šanci. Místopřísežně (byť poněkud účelově) prohlašuji, že taky nevěřím, že pan Paroubek své texty píše. (Teď mě napadá, že se snad ten člověk, který psal citovaný článek, o navrhované soutěži s panem Paroubkem poradil). Očekávám, že výzva nebyla určena exkluzivně panu Bystrovovi a že se tedy s panem předsedou utkáme.

Sportu zdar.

Štítky: ,

Komentáře: 4:

Blogger Vojtěch Audy řekl...

Tak to teda budete mít celkem snadnou pozici. :)

20. prosince 2007 v 9:40  
Anonymous Anonymní řekl...

Já chci taky!

20. prosince 2007 v 11:17  
Anonymous Anonymní řekl...

JDI DO TOHO FRAJERE.... !!!!! Ale jako fakt....

21. prosince 2007 v 3:41  
Anonymous Anonymní řekl...

kde a kdy to najdeme??

26. prosince 2007 v 17:40  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka