sobota 3. listopadu 2007

Jak to zpívali Rangers? Bicykl je zdrojem zábavy!

Sousloví "vášnivý cyklista" dostává nový rozměr. Brit Robert Stewart byl zařazen do registru sexuálních delikventů, protože byl uklízečkami v hotelu ve skotském městě Ayr přistižen při "pokusu o sex s jízdním kolem". K politováníhodné události došlo loni v říjnu, minulý týden ji projednal místní soud v Ayru. Stewart se přiznal k trestnému činu "sexuálního narušování veřejného klidu". Jak vypověděli svědci, uklízečky našly Stewarta nahého na pokoji s kolem poté, co neodpovídal na klepání a ony si otevřely univerzálním klíčem.

Mimochodem, zmíněnou zprávu zveřejnil konzervativní a seriózní deník Daily Telegraph. Jako jediný stále vychází ve velkém formátu. Úplně vidím džentlmena v elegantním domě například v Sussexu, jak noviny čte při snídani. "Co píší zajímavého, drahý?", ptá se ho manželka. "Obvyklé hlouposti," odpoví muž. "Premiér Brown prohlásil, že se budou zvyšovat daně. A taky nějaký Skot souložil s kolem." "Interesting," zavrtí hlavou manželka. "Mohu ti namazat ještě jeden toast s džemem?"

Je to přesně ten typ zprávy, o které se v redakci jakýchkoliv novin diskutuje celé hodiny. Zažil jsem stovky redakčních porad, a vždycky to tak bylo. Zatímco problém nukleárních zařízení v Iránu či hrozící stávky řidičů autobusu je politickými reportéry i komentátory vyřešen během několika minut, opravdu živou a vzrušenou diskusi vyvolá až soulož s kolem..

Dotvrzuje to blog redaktorky Bryony Gordonové, podle které strávili v redakci Telegraphu diskusemi na toto téma valnou část odpoledne. A jak se sluší na redaktory pravicových novin, nakonec došli k závěru, že nejpodivnější na celé věci je, že se vůbec dostala před soud. "Odehrálo se to v hotelovém pokoji, za zavřenými dveřmi (personál vstoupil dovnitř až poté, co nikdo neodpovídal). Bylo to mezi ním a kolem. Kdybych ho objevila já, tak bych policii nejspíš nevolala. Asi bych jen zaječela a utekla, a později bych došla k závěru, že naletěl někomu, kdo mu tvrdil, že se místní kolo vyspí s každým," píše Gordonová.

Miluji britský smysl pro humor, na kterém je úžasné to, že není laciný a může se stát přirozenou součástí i takového článku v seriózních novinách. Dokazuje to závěr zmíněné zprávy v Daily Telegraphu. Zde se o Stewartovi suše konstatuje: "Není prvním člověkem obviněným ze sexuálního deliktu týkajícího se neživých předmětů. V roce 1993 byl uvězněn elektrikář Karl Watkins za provozování sexu s chodníky."

Štítky: ,

Komentáře: 0:

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka