pátek 19. října 2007

Antikryštof: "Parkování v křižovatce"



Karin vyfotografovala policejní auto na křižovatce Náměstí bratří Synků, Sezimovy a Boleslavovy ulice, 28. září. Píše: "Sama bych s podobně zaparkovaným autem neměla žádný problém, ale právě městská policie tomu tady říká ´parkování v křižovatce´ a otravuje kvůli němu řidiče už několik let. I já jsem v prvopočátcích musela dojít ´podat vysvětlení´, manžela to stálo asi 200,- Kč. Štvalo nás to proto, že právě tam policejní auta čas od času vídáme. Jsou však neprůstřelní: když se zeptáte, ´vyžádalo si to řešení případu´."

Štítky:

Komentáře: 4:

Anonymous Anonymní řekl...

Myslim ze je uzitecne fotit ta auta tak, aby byla videt SPZ.

22. října 2007 v 16:38  
Anonymous Anonymní řekl...

myslim ze je dobre nemit takove stupidni kecy. delate jako vy byste vsichni byli ti nejlepsi a nikdy nic neporusili. pritom ty fotky jsou o nicem protoze fotka nevypovida o tom co se tam stalo predtim nebo potom. ten kdo udelal tydle stranky tak se hrozne tesim az budes nekde potrebovat nutnou pomoc od policajtu a oni kolem tebe budou jen krouzit autem a mavat ti z okynka protoze nebudou moct nikde v okoli zastavit tak aby je dalsi blbcek nevyfotil...nc

22. listopadu 2007 v 12:06  
Anonymous Anonymní řekl...

Zajmalo by mě jakej debílek psal ten komentář nade mnou. To musel bejt tutově nějakej teplej měšťák co stěží vylez základku, policajti sou banda buzerantů který vůbec nepomáhaj a jenom dávaj pokuty za parkování protože nic jinýho ty jejich malý mozečky zvládat neuměj. Všichni měšťáci maj malý péra !

17. června 2010 v 11:44  
Anonymous Anonymní řekl...

Pomoc od policajtů? :-D. Jsi upadl ne trošku. Policie nikdy není tam, kde má být, když je, tak nic nevidí, a když vidí, tak špatně. Sám jsem se o tom x krát přesvědčil! A pravidla mají platit pro všechny a ne jen pro někoho. Nezávání to to trochu historií? Sami kážou vodu a pijí víno? a že si kreténi policení o sobě moc myslí je FAKT!!

3. srpna 2010 v 23:14  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka