středa 17. října 2007

Požírač, hopsal a hezké ráno v metru

  • Pacxon je hra vycházející z Pacmana. Má stejný styl a podobnou grafiku i zvuky. Cílem je "zabrat" co nejvíc hrací plochy a přitom se nenechat "sežrat" nepřáteli. Když zaberete aspoň osmdesát procent políček, postupujete do dalšího levelu. Pacxon je příjemná hra se staromódní vizáží. Kdo má radši barevnou grafiku, může si zahrát některý z řady klonů: třeba ten s warnerovskými figurkami Looney Tunes.

  • Flashovka Hopstar už svým názvem evokuje, že se v ní bude skákat. Ovládáte skákající žlutou hvězdičku, jejímž cílem je vyhýbat se skákajícím červeným hvězdičkám. K dispozici máte jen dvě klávesy, a to šipky "vlevo" a "vpravo". Když se červené hvězdičce vyhnete, máte sto bodů. Když to nezvládnete, přijdete o jeden život. Je to vážně pitomost, ale na pár minut dokáže slušně zabavit.

  • Nezvonil vám budík a zaspali jste? Lépe řečeno "zaspaly", protože to je otázka směřující výhradně na půvabné dívky? Pak máte šanci všechno dohnat v metru. Co se týče mužů, velmi důrazně je prosím, ať si věci kolem ranní hygieny odbydou doma. I kdyby měli přijít o těch pár minut pozdě. Dívkám vzkazuji: sejdeme se na trase C.




Štítky: , ,

Komentáře: 0:

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka