úterý 16. října 2007

Co je doma, to se počítá

Hned druhý den mého "fotoobědového experimentu" ... a já obědvám doma! Ještě že jsem tak výjimečný kuchař. Upekl jsem si pizzu, kterou dělám tak, že použiju těsto ze samoobsluhy (v ideálním případě originální pizzové, ale pokud není, tak stačí obyčejné listoové), na něj "nakydnu" libovolnou tomatovou omáčku na těstoviny (nejlepší je "olivy a balsamiko"), na omáčku naskládám kolečka salámu paprikáše a strčím do trouby. Po deseti minutách posypu celou pizzu strouhaným sýrem, troubu vypnu a nechám vše dalších deset minut vevnitř. Hotovo! Případné chuťové nesrovnalosti "zarovnám" lavinami kečupu, otevřu si vypeckované olivy s papričkou (rovněž ze samoobsluhy) a zapíjím pivem hořké chuti a nejmenované značky.

Štítky:

Komentáře: 0:

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka